Nokian

Nokian

Nokian har produkter som gir merverdi for kunder og forbrukere. Kunnskaper om – og spesialkompetanse på – nordiske forhold er grunnlaget for produktutviklingen: Vinterdekk, SUV-dekk. dekk for skogsmaskiner og skogstraktorer, vinterdekk for lastebiler og busser. Produksjonen av Nokian dekk foregår på egne fabrikker i Nokia, Finland og i Vsevolozhsk, Russland. Avtaleproduksjon i Indonesia, Kina, Slovakia, Spania, India og USA.

Til Hjemmeside

Continental

Continental

Continental er en ledende produsent av premium dekk for både person- og varetransport. Dekkene utvikles med avansert tysk teknologi og som en viktig leverandør til bilindustrien har Continental også meget høy kompetanse om bilelektronikk og bremsesystemer. Resultatet er dekk med høy sikkerhet og topp kontroll i enhver kjøresituasjon, selv under de mest krevende værforhold. At det har lykkes bekreftes i et stort antall dekktester gjort over flere år der Continental oftest er på toppen av listen.

Til Hjemmeside

Bridgestone

Bridgestone

Gjerde & Byhring AS er vår norske leverandør av Bridgestone dekk. I dag er Bridgestone en av våre store leverandører av dekk særlig på den tunge siden. Bridgestone innehar også en ledende posisjon innenfor Punkteringssikre dekk, RFT.

Til Hjemmeside

Hankook

Hankook

Hankook Dekk Co Ltd ble grunnlagt i 1941 og er i dag den syvende største – og en av de raskest voksende – produsentene av dekk i verden. Hankook dekk er av høy kvalitet med gode prestasjoner også under krevende kjøreforhold. Hankook har ikke bare dekk for personbiler, men også dekk for 4×4, SUV og lastebiler.

Til Hjemmeside

Fagdekk

Fagdekk

Fagdekk er Norges største og eldste dekkjede med drøyt 70 forhandlere over hele landet, og leverer dekk og felger til alle typer kjøretøy.

Til Hjemmeside

Michelin

Michelin

Siden selskapet ble grunnlagt har det vært Michelins misjon å bidra til å fremme mobilitet for varer og mennesker og, utover dette, til samfunnsutviklingen. Vårt bredere mål er å tilfredsstille det fundamentale menneskelige behovet for sosialt samkvem, utveksling og oppdagelse. Michelin har forpliktet seg til å skjøtte alle aspekter av virksomheten på en ansvarlig måte. Dette omfatter å levere stadig mer effektive løsninger som innfrir forventingene og forhåpningene til kunder og aksjonærer. Det betyr å ha respekt for naturmiljøet og samtidig ha en økonomisk sunn virksomhet.

Til Hjemmeside

Scandekk

Scandekk

Scandekk er en av nordens ledende regummieringsfabrikker for buss og lastebildekk. Scandekk har spesialisert seg på regummiering av dekk for nordiske forhold. Scandekk er en av Norges største regummieringsfabrikker med en kapasitet på rundt 40.000 buss- og lastebildekk i året. Bodahl-Johansen er trolig Norges eldste regummieringsbedrift og startet med regummiering tidlig på 1930-tallet og er idag en av Europas mest moderne og effektive regummieringsfabrikker hvor tredje generasjon leder driften.. Scandekk er en komplett leverandør, og en av få som produserer etter begge systemer.

Til Hjemmeside

Point S

Point S

Point S er en gruppe uavhengige dekk forhandlere som har sluttet seg sammen for å skape en av Vestens raskest voksende dekk detaljhandel organisasjoner. Gjennom disse forente anstrengelsene leverer dem dekkene du trenger til de prisene du vil ha, og skaper muligheter for små detaljhandelst dekkbutikker for å lykkes.

Til Hjemmeside